Karriär på Sergel

På Sergel bryr vi oss om och stärker individer, både våra anställda och de vi möter i vår vardag.

Vi har en arbetsplats där alla bidrar med personlighet, arbetsglädje och engagemang. Vi erbjuder utveckling och flexibilitet för alla våra engagerade medarbetare.

Våra värderingar genomsyrar verksamheten – vi är personliga och i vårt uppdrag är vi pålitliga och skapar förtroende. Vi möter kunderna i olika kanaler och strävar efter att hela tiden utveckla nya moderna gränssnitt för effektiva kundmöten.

Vi är alltid intresserade av nya förmågor! Skicka gärna en spontanansökan till frida.liljehammarhult@sergel.com.

Extrajobb som HR-administratör

Studerar du personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och vill samla praktisk erfarenhet inom HR på ett nordiskt bolag? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter:
• Administrera underlag till vår lönepartner, t ex info om nyanställda, slutdatum, tjänstledighet och föräldraledighet, förändrade arbetstider, ändrade befattningar och/eller roller samt övriga underlag som påverkar löneutbetalning
• Flytt av anställningsavtal samt annan dokumentation avseende anställda från befintlig IT-miljö till HR-verktyget för HR-masterdata
• Övrig förekommande personaladministration och uppdrag inom HRområdet

Omfattning: Tjänsten är på runt 20 timmar i månaden men kan periodvis innebära fler timmar. Anställningen är en visstidsanställning under hösten 2018 med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som har runt två år kvar av universitetsstudierna. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande, du älskar helt enkelt ordning och reda. Du är van att arbeta i Officepaketet, främst Excel och lär dig snabbt nya IT-/ webbverktyg. Då bolaget är nordiskt är det viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Kan du ytterligare nordiska språk är det meriterande.

Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb där du själv styr var och när du arbetar, dock krävs det att inkomna arbetsuppgifter i viss mån bevakas så gott som dagligen.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Heli Engel, HR-chef på 0708-94 26 27 eller heli.engel@sergel.com

Välkommen med din ansökan innehållandes CV, presentationsbrev samt betygsutdrag från universitetet, snarast men senast den 29 juni 2018 till heli.engel@sergel.com
Tjänsten kommer att tillsättas innan sommaren med start i augusti/september 2018.

Sergel är en av de ledande leverantörerna av kredithanteringstjänster i Norden och Baltikum. Vi erbjuder tjänster inom kreditscoring, inkasso, köp av fordringar samt meddelande- och betallösningar. Sergel Group har drygt 400 anställda i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen och Lettland. Sergel är en del av Marginalen Group. Sergel är ett företag som bryr sig om människorna de möter och du möts av en arbetsplats som präglas av personlighet, professionalism och engagemang. Under parollen We Care arbetar alla i företaget mot det gemensamma målet att skapa marknadens nöjdaste kunder och slutkunder.