Påminnelsehantering för effektiva betalflöden

Optimera er betalningshantering med vårt stöd redan från första påminnelsen. Vi finns här för att guida er genom varje steg av processen, inklusive påminnelsestadiet. Med vår erfarenhet och fokus på att hantera påminnelser effektivt och respektfullt, skapar vi en pålitlig grund för smidiga betalningsflöden.

Skapa positiva relationer med vår We care-påminnelse

För oss representerar varje påminnelse inte enbart en obetald faktura; det är en viktig signal. Vi förstår att snabb åtgärd är avgörande. Det är därför vår strategi fokuserar på att skicka påminnelser så snart fakturan förfaller. Varje påminnelse innebär en möjlighet att öka chansen att få betalt samtidigt som vi bibehåller den positiva interaktionen med er kund. En välfungerande påminnelseprocess innebär förbättrad likviditet för er och mindre tillkommande kostnader för er kund.

När det gäller att påminna om betalningar strävar vi inte bara efter att följa processen – vi strävar efter att skapa en positiv och givande upplevelse för både er och era kunder. Vår ”We care”-påminnelse är inte bara ett steg i den ordinarie kravprocessen; det är en möjlighet till en mjukare kontakt och en öppning för en positiv dialog så snart fakturan förfallit. Vi gör det socialt och ekonomiskt hållbart.

Varför påminnelse?

För att behålla kunder

Vi förstår att det ibland bara handlar om att man glömt bort en betalning. En mjuk och vänlig påminnelse minskar inte bara risken för kundtapp utan skapar även en positiv bild av ert företag.

Effektiv interaktion

Genom våra proaktiva påminnelser baserade på erfarenhet skapar vi en effektiv och gynnsam interaktion. Vi strävar efter snabbare betalningar, och vår strategi bygger på att förstå vad som verkligen motiverar era kunder.

Erfarenhet som grund

Med vår djupa erfarenhet vet vi vad som stimulerar snabba betalningar och minimerar risken för förlorade kunder. Vi har en av landets största slutkundsdatabaser och uppdaterar den ständigt med interna och externa data för mer pricksäkra analyser.

Målinriktad kommunikation

Vi anpassar våra påminnelser efter varje kunds unika situation och preferenser. Beroende på kundkategori väljer vi rätt kanal – brev, sms, personligt samtal – och formulerar meddelandet för att passa mottagarens behov.

Genom att välja våra ”We care”-påminnelser väljer du inte bara en påminnelse om betalning; du väljer att vårda dina relationer och skapa positiva erfarenheter som varar.

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så hör vi av oss till dig. Denna kontaktväg är enbart för dig som är intresserad av Sergels tjänster. Om du har fått ett inkassokrav kan du inte kontakta oss via formuläret.