Din partner i hela kreditprocessen

Vi är experter inom alla delar av kedjan, från kundval via faktura- och reskontrahantering till inkasso och betalning. Upplev säkerheten hos en fullserviceleverantör.

Våra tjänster och produkter

Vi erbjuder tjänster som säkerställer en bra process för dig och dina kunder. Vi går långt för att hitta bra lösningar.
Läs mer

Sergel Connect

Vi hjälper dig att realisera era affärer och skapa smarta och effektiva betal- och kommunikationsvägar till dina kunder och anställda. Med våra extremt effektiva tjänster kan du både lätt kommunicera och enkelt ta betalt av dina kunder. Det är effektivt att skapa och sända meddelanden via våra tjänster.
Läs mer

Varför kunder väljer oss

Vi är experter på alla delar av kedjan, från kreditbedömning till inkasso och kravhantering. Läs om hur vi hjälpt andra.
Läs mer

Vi är stolta att samarbeta med bland andra

Läs mer och ladda ned guiden

We care

På Sergel bryr vi oss om varje steg på vår hållbarhetsresa. Från att skapa ekonomisk stabilitet och förtroendefulla relationer till att vara en engagerande arbetsplats. Genom att också ställa höga miljökrav för leverantörer visar vi att omtanke sträcker sig till att vårda både människor och vår planet.
Läs mer om Sergels hållbarhetsarbete

Våra experter

Behöver du hjälp? Möt några av våra experter på Sergel Connect, inom Telekom, Bank & Finans samt Juridik.
Läs mer

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så hör vi av oss till dig. Denna kontaktväg är enbart för dig som är intresserad av Sergels tjänster. Om du har fått ett inkassokrav kan du inte kontakta oss via formuläret nedan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du information om aktuella händelser och nyheter direkt i din e-post.