Tjänster och produkter

Vi erbjuder tjänster som säkerställer en bra process för dig och dina kunder. Vi går långt för att hitta bra lösningar.

Kreditscoring

Vi vet vilka som kommer bli långsiktigt lönsamma kunder. Med kreditinformation från Sergel får du ett avancerat beslutsstöd som ger dig svar i realtid. Vi har utvecklat kraftfulla modeller för riskbedömning av både privatpersoner och företag baserat på vår långa erfarenhet av vad som karakteriserar en bra betalare. Sergel ger dig mer än bara en vanlig kreditupplysning. Vi hjälper dig sätta rätt villkor i realtid så du kan känna dig trygg med att lämna kredit.
Läs mer

Kravhantering

Med vår erfarenhet och inkassokunskap tillsammans med konceptet ”Det goda kundmötet” skapar vi förutsättningar för snabbare betalning, samtidigt som din kundrelation bevaras. Många uteblivna betalningar beror på att kunder helt enkelt glömmer att betala. Med ett effektivt och vänligt bemötande kan både påminnelse och inkasso vara en positiv kundkontakt.
Läs mer

Legaltjänster

Vi hittar rätt lösningar för dig som behöver hjälp med juridiska frågor.
Läs mer

Företagsinkasso

Önskar du hjälp med att driva in försenade betalningar? Sergel erbjuder professionell och effektiv hantering av obetalda fakturor från företagskunder med samtidigt fokus på att värna dina kundrelationer. Med våra kundanpassade åtgärder och scoringmodeller kan vi maximera dina resultat och minimera kreditförluster.
Läs mer
Problem med kunder som inte betalar? Vi hjälper er!