Pamela Clark ny Head of Debt Collection på Sergel

Sergel Sverige stärker ledningsgruppen och rekryterar Pamela Clark till rollen som Head of Debt Collection. Pamela kommer senast från resebranschen där Pamela har drivit ett omfattande och långsiktigt förändringsarbete med kundupplevelsen och effektiviteten i fokus. Det kommer vara en viktig del i Sergels fortsatta resa mot att bli bäst på det personliga mötet, oavsett kanal.

Sergel förändras snabbt. Vi går mot en värld där det blir allt viktigare att bidra med värde i varje interaktion med våra kunder. Sergel är redan experter på inkasso och kreditupplysningar. Nu utmanar vi oss själva och branschen genom att anställa Pamela Clark. Hon är ett av de starkaste namnen i resebranschen, vad gäller att skapa kundupplevelser och känsla vilket stärker Sergels mål är att bli bäst inom inkasso på det personliga bemötandet, oavsett kanal.

-”Sergel befinner sig på en spännande förändringsresa och är utmanaren i branschen som fyller en meningsfull roll för människor och deras ekonomi. Jag tar med mig en lång erfarenhet från besöksnäringen där ledarskap, affärsutveckling, digitaltransformation och ett kvalitetsarbete under hela kundresan har varit i fokus. Starka partnerskap både internt och externt har skapat engagemang, effektivitet och lönsamma affärer”, säger Pamela Clark, ny Head of Debt Collection på Sergel Kredittjänster AB.

Pamela kommer senast från TUI där hon varit globalt ansvarig för utvecklingen av kundresan i rollen Global Head of Customer Services Transformation and Business Development. Där har hon haft ett stort fokus på kundupplevelsen 360 grader och att leda och coacha människor att addera värde genom hela kundrelationen. Före det har hon ansvarat för kundtjänsten på TUI och haft rollen som Head of Lifestyle Hotels & Concepts.

-”Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med teamet och övriga kollegor leda en positiv förändring och utveckla långsiktig lönsamhet och värde för så väl kunder som medarbetare genom förtroende, innovation, flexibilitet, energi och mod”, fortsätter Pamela Clark.

”Vi tror genuint på We Care och att göra skillnad i en viktig del av människors liv. Denna rekrytering går helt i linje mot att bli ett nytt sorts inkassobolag. Jag vill därmed hälsa Pamela varmt välkommen till Sergel!” säger Laila Svahn, VD Sergel Kredittjänster AB.

Pamela kommer att ta över rollen som Head of Debt Collection, den 9 januari 2023. Rollen rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.