Vi är specialisterna på kredithantering inom Telekom

  • Vill du jobba med en specialist?

    Vi har mer än 30 års erfarenhet av att sköta hela kreditprocessen, från kreditscoring till inkasso och köp av fordringar. Vi hanterar drygt 60 % av alla telekomfakturor som går till inkasso i Sverige. Varje år har vi hand om mer än en miljon fakturor och svarar på hundratusentals kundsamtal. Detta och dedikerade team ger oss unik kunskap och överlägset mest data kring hur man bäst bemöter kunder, beviljar krediter och får betalt.

  • Vad händer just nu?

    Vi har örat mot rälsen på telekomsektorn. Genom att vi hanterar stora mängden kreditbeslut och inkassokrav ser vi hur marknaden utvecklas. Vi har en detaljerad bild av alla de yngre personer som har svårt att betala, de risker för bedrägerier som finns kopplade till mobiltelefoner och att riktade insatser mot återkommande dåliga betalare kan vara väldigt effektivt för att minska kreditförluster. Vill du veta mer om de trender vi ser, boka ett möte med oss!

Vi är stolta att samarbeta med bland andra

Kontakta några av våra specialister direkt!

Mattias Vestman

Business Area Manager

Telecom


E-mail

Jonathan Jonsson

Key Account Manager

Telecom


E-mail

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så hör vi av oss till dig. Denna kontaktväg är enbart för dig som är intresserad av Sergels tjänster. Om du har fått ett inkassokrav kan du inte kontakta oss via formuläret nedan. I så fall behöver du logga in på Mina Sidor och skicka ett meddelande därifrån.