Nytt avtal signerat med MedMera Bank!

Sergel Kredittjänster har den stora äran att informera om att ett nytt avtal avseende löpande portföljförvärv nyligen signerades mellan MedMera Bank och vår externa investeringspartner efter vunnen upphandling.

”Det är naturligtvis mycket glädjande att vi fortsatt har MedMera Banks förtroende och att de vill fortsätta vårt fleråriga samarbete”, säger Anette Lind, Customer Success Manager på Sergel.

Sergel Kredittjänster har de senaste åren fokuserat på Bank & Finans samt Telekom, branscher där man nu ser en starkt tillväxt. Inom området kredithanteringstjänster har Sergel växt med över 80% det senaste året och mycket av det kan tillskrivas den specialiserade kompetensen som har byggts upp.

”Detta är ett viktigt steg framåt för Sergel som ytterligare bekräftar sin starka position inom bank- och finansbranschen. Det bevisar också att vår omfattande kunskap och data inom området blancolån är en verklig konkurrensfördel. Vårt fokus på att skapa en hållbar cirkulär ekonomi för både gäldenärer, kunder och samhället med ett personligt engagemang visar sig återigen vara rätt väg framåt” säger Erik Wennhall, VD Sergel Kredittjänster AB.

#wecare

#creatingopportunitiesforpeopleandbusinesses