Sergel Connect inleder året starkt

Sergel Connect har haft en framgångsrik start på 2023 med stark nyförsäljning, tack vare ökad efterfrågan på SMS-tjänster. Kundnöjdhet och hög kvalitet på tjänsterna är en prioritet för Sergel Connect, som ser fram emot att fortsatt expandera under resten av året.

Året har börjat med stor framgång för Sergel Connect, som specialiserar sig på betal- och meddelandetjänster. Under första kvartalet 2023 har Connect haft stark nyförsäljning. Detta är ett tecken på det stora förtroende som Connect har hos sina kunder, och på deras förmåga att förvalta och utveckla allt från små till stora kunder på ett effektivt och framgångsrikt sätt. 

En viktig faktor bakom den positiva utvecklingen är den ökade efterfrågan på Sergel Connects tjänster. SMS har blivit en allt viktigare del av företags kommunikation, både internt och externt - så som information om incidenter eller leveransavisering. Connect har under det första kvartalet lyckats säkra flera nya affärer, inklusive några med riktigt stora bolag, vilket har resulterat i en ökning på 40 procent i antalet affärer jämfört med samma period 2022. 

"SMS-kvalitet handlar inte bara om att skicka meddelanden, det handlar om att säkerställa att de faktiskt levereras till mottagaren i tid och på ett tillförlitligt sätt. Vissa SMS måste bara gå fram och vi kan inte tumma på kvaliteten gällande leverans, vilket vi inte heller behöver med Sergel Connect", säger Lars Andersson, Senior Sales Manager på Götalandsnätet. 

Sammantaget är det tydligt att Sergel Connect har haft en stark inledning på 2023. Med sitt fokus på kundnöjdhet och med hög kvalitet på sina tjänster, är Connect väl rustat för att fortsätta växa och expandera under resten av året och framåt. 

Samarbetet mellan Sergel Connect och Götalandsnätet kommer skapa mervärde för båda parter, och vi ser positivt på vad vi kan uppnå tillsammans. Vi har höga förväntningar på vad vi kan åstadkomma med vår expertis och vi kommer att arbeta hårt för att uppfylla de krav som våra kunder ställer på oss”, säger David Nilsson, Key Account Manager på Sergel Connect 

Missade du Mobile World Congress i Barcelona 2023? På Sergel Connects event den 10 maj får du en exklusiv inblick i vad som presenterades på mässan. På så sätt håller du dig uppdaterad på de senaste nyheterna inom telekom. Men det är inte allt - Connect kommer också att diskutera vad som händer på den svenska marknaden inom meddelandetjänster, betalningar, säkra lösningar och integrationer. Allt för att du ska få de bästa förutsättningarna för att förbättra era affärer och skapa smarta och effektiva betalnings- och kommunikationslösningar för era kunder och medarbetare. 

Detta är ett tillfälle du inte vill missa. Anmäl dig nu!  


Kontakt

Christian Hagegård
Head of Marketing Sweden
christian.hagegard@sergel.com
076-141 21 05

Fakta om Sergel

Sergel Kredittjänster grundades 1988 och är idag en av de ledande leverantörerna av kredit- och inkassotjänster i Sverige. Verksamhetsområdena inkluderar kreditbeslutshantering, fakturaadministration och inkasso. De största affärsområdet är inkasso, men företaget är även en av Sveriges största leverantörer av SMS-tjänster.