Din partner i hela kreditprocessen

Vi är experter på alla delar av kedjan, från kreditbedömning till inkasso och kravhantering. Upplev tryggheten med en fullserviceleverantör.

We care

Allt fler inser vikten av att bibehålla goda kundrelationer. Även om några ibland får svårt att betala kan de vara långsiktigt lönsamma och lojala kunder. På Sergel arbetar vi efter konceptet ”Det goda kundmötet”. Det innebär att vi ser till individens behov och anpassar upplägg så att det blir långsiktigt stabilt och hållbart för alla parter.

Vi ser din kund som en person och inte bara en fordran. Det stärker ditt varumärke, stimulerar till merförsäljning och bidrar till goda kundrelationer.

MER OM SERGEL

Kontakt med säljare

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig bli ännu bättre och förbättra din lönsamhet? Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så hör vi av oss till dig.

KreditscoringBetaltjänsterKravhanteringMeddelandetjänster

Kreditscoring

Vi vet vilka som kommer bli långsiktigt lönsamma kunder. Med kreditinformation från Sergel får du ett avancerat beslutsstöd som ger dig svar i realtid. Vi har utvecklat kraftfulla modeller för riskbedömning av både privatpersoner och företag baserat på vår långa erfarenhet av vad som karakteriserar en bra betalare.

Sergel ger dig mer än bara en vanlig kreditupplysning. Vi hjälper dig sätta rätt villkor i realtid så du kan känna dig trygg med att lämna kredit.

Läs Mer

Kravhantering

Med vår erfarenhet och inkassokunskap tillsammans med konceptet ”Det goda kundmötet” skapar vi förutsättningar för snabbare betalning, samtidigt som din kundrelation bevaras.

Många uteblivna betalningar beror på att kunder helt enkelt glömmer att betala. Med ett effektivt och vänligt bemötande kan både påminnelse och inkasso vara en positiv kundkontakt.

Läs Mer

Betaltjänster

Vill du ta betalt för tjänster via kundens telefonräkning? Vill du erbjuda kunden att betala med sms? Våra lösningar för debitering via slutkundens vanliga telefonräkning ger dig ökad likviditet och förbättrat cash flow. Du slipper dessutom ha eget faktureringssystem.

Läs Mer

Meddelande-
tjänster

Vi hjälper dig hitta smarta och effektiva kommunikationsvägar till dina kunder eller anställda. Våra tjänster är anpassade både för dig som skickar enstaka meddelanden och för dig som sänder stora mängder världen över. Med Sergels meddelandetjänster når du snabbt fram med ditt budskap.

Läs Mer

Sergelbloggen

Din kundrelation är vår högsta prioritet! Därför vill vi dela med oss av det vi kan bäst. På Sergels blogg blandas intressant läsning med skarpa analyser.