Din partner i hela kreditprocessen

Vi är experter på alla delar av kedjan, från kreditbedömning till inkasso och kravhantering. Upplev tryggheten med en ledande fullserviceleverantör.

Möt några av våra specialister

Torbjörn Sandahl

Head of Sales

Sweden


E-mail

Anette Lind

Key Account Manager

Sweden


E-mail

Mattias Vestman

Business Area Manager

Telecom


E-mail

Jonathan Johnson

Key Account Manager

Telecom


E-mail

Rickard Brolin

Business Area Manager

Bank & Finance


E-mail

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så hör vi av oss till dig. Denna kontaktväg är enbart för dig som är intresserad av Sergels tjänster. Om du har fått ett inkassokrav kan du inte kontakta oss via formuläret nedan. I så fall behöver du logga in på Mina Sidor och skicka ett meddelande därifrån.

Läs mer om våra tjänster!

 • Kreditscoring

  Hjälp att ta in lönsamma kunder

  Läs mer
 • Kravhantering

  Få betalt och behåll kundrelationen

  Läs mer
 • Betaltjänster

  Ta betalt via telefonräkningen

  Läs mer
 • Meddelandetjänster

  Smarta och effektiva kommunikationsvägar

  Läs mer

Kreditscoring

Vi vet vilka som kommer bli långsiktigt lönsamma kunder. Med kreditinformation från Sergel får du ett avancerat beslutsstöd som ger dig svar i realtid. Vi har utvecklat kraftfulla modeller för riskbedömning av både privatpersoner och företag baserat på vår långa erfarenhet av vad som karakteriserar en bra betalare.

Sergel ger dig mer än bara en vanlig kreditupplysning. Vi hjälper dig sätta rätt villkor i realtid så du kan känna dig trygg med att lämna kredit.

Läs mer

Kravhantering

Med vår erfarenhet och inkassokunskap tillsammans med konceptet ”Det goda kundmötet” skapar vi förutsättningar för snabbare betalning, samtidigt som din kundrelation bevaras.

Många uteblivna betalningar beror på att kunder helt enkelt glömmer att betala. Med ett effektivt och vänligt bemötande kan både påminnelse och inkasso vara en positiv kundkontakt.

Läs mer

Betaltjänster

Vill du ta betalt för tjänster via kundens telefonräkning? Vill du erbjuda kunden att betala med sms? Våra lösningar för debitering via slutkundens vanliga telefonräkning ger dig ökad likviditet och förbättrat cash flow. Du slipper dessutom ha eget faktureringssystem.

Läs mer