VI TROR PÅ DET GODA KUNDMÖTET

På Sergel tror vi i grunden på människor och lyssnar på deras unika förutsättningar. Vi kallar det för ”det goda kundmötet”. Ett synsätt som gett oss förtroendet att hantera de största volymerna i branschen.

Vår verksamhet

Vi är stolta över våra kunder som ger oss högsta betyg när det gäller personligt bemötande och trovärdighet.

Det har gett oss positionen som en av marknadens ledande aktörer, med ett starkt fokus på tillväxt inom våra kärnområden.

Läs mer

Sergel Group

  • Sergel erbjuder högkvalitativa kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden och Baltikum.
  • Startades 1988 av Televerket.
  • Kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Litauen och Lettland med 360 anställda.
  • Omsättning 2016: 823 MSEK (86 MEuro).

We care

På Sergel bryr vi oss om människorna vi möter.

Insikter, omtanke och vårt personliga engagemang gör att vi når ett bra resultat och upprätthåller goda relationer. Vi ger våra kunder möjlighet att utveckla sin kärnverksamhet, istället för att fokusera på obetalda fakturor.

Vi anpassar upplägg efter människors betalningsförmåga och gör vad vi kan för att bidra till en stabil och hållbar ekonomisk lösning. Vår mission är att göra affärer mer tillförlitliga.

Ledningsgruppen

Ledningsgruppen i Sverige är placerad i Stockholm. Tillsammans arbetar vi ständigt för att förbättra och utveckla verksamheten så vi kan möta marknadens krav på nya digitala kredittjänster.

Peter
Storåkers
VD
Lars
Argelius
Försäljnings- och
Marknadschef
Frida
Hult
Kundservicechef
Anette
Klingensjö
Chefsjurist
Niklas
van der Schoot
Business Controller
Jörgen
Karlsson
Affärsområdeschef Clearinghouse
Rickard
Brolin
Storkundsansvarig

Jobba här

Här annonserar vi de tjänster vi erbjuder. Men vi letar alltid efter nya förmågor. Även om du inte ser någon annons för jobbet du är intresserad av, hör gärna av dig med en ansökan.

Läs mer

Kontakta oss

Besök vår kundservice för svar på vanliga frågor och inloggning till mina sidor. Där har du också möjlighet att kontakta oss via telefon eller mail.

Du har också tillgång till ditt ärende genom Sergel Mina Sidor, dygnet runt.

Vill du komma i kontakt med vår säljavdelning, fyll i dina kontaktuppgifter och berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med, så kontaktar vi dig inom kort.

Till kundservice

Synpunkter

Vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre. Har du synpunkter vill vi gärna ta del av dem. I första hand bör du vända dig till din kontaktperson, men du kan också fylla i ett formulär (gärna så utförligt som möjligt), så återkommer vi till dig så snart vi kan.

 

Till formuläret