VI TROR PÅ DET GODA KUNDMÖTET

På Sergel tror vi i grunden på människor och lyssnar på deras unika förutsättningar. Vi kallar det för ”det goda kundmötet”. Ett synsätt som gett oss förtroendet att hantera de största volymerna i branschen.

Sergels Syfte

Creating opportunities for people and businesses
Trust in the credit market is fundamental in any developed society. Without trust, every deal is complicated and opportunities are lost. A cornerstone in our belief, is the idea that everyone that could be trusted with a credit, should be. We go far in our work to enable buyers and sellers to meet and do business. With passion and care we create opportunities for people to take chances and invest or acquire things that are important to them. With a long term perspective, we secure a working credit market with compliance, efficiency and innovation.
We see potential.

Vår verksamhet

Vi är stolta över våra kunder som ger oss högsta betyg när det gäller personligt bemötande och trovärdighet. Det har gett oss positionen som en av marknadens ledande aktörer, med ett starkt fokus på tillväxt inom våra kärnområden.

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Sergel? Titta gärna på vår jubileumsfilm här intill.

Läs mer

Sergel Group

  • Sergel erbjuder högkvalitativa kredithanteringstjänster till transaktionsintensiva företag i Norden och Baltikum.
  • Startades 1988 av Televerket.
  • Kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Litauen och Lettland med 360 anställda.
  • Omsättning 2018: 825,4 MSEK.

We care

På Sergel bryr vi oss om människorna vi möter.

Insikter, omtanke och vårt personliga engagemang gör att vi når ett bra resultat och upprätthåller goda relationer. Vi ger våra kunder möjlighet att utveckla sin kärnverksamhet, istället för att fokusera på obetalda fakturor.

Vi anpassar upplägg efter människors betalningsförmåga och gör vad vi kan för att bidra till en stabil och hållbar ekonomisk lösning. Vår mission är att göra affärer mer tillförlitliga.

Ledningsgruppen

Ledningsgruppen i Sverige är placerad i Stockholm. Tillsammans arbetar vi ständigt för att förbättra och utveckla verksamheten så vi kan möta marknadens krav på nya digitala kredittjänster.

Isak
Åsbrink
CEO
Linkedin
Mattias
Vestman
SALES &
MARKETING DIRECTOR
Linkedin
Simon
Vestling
HEAD OF
CUSTOMER CARE
Linkedin
Anette
Klingensjö
HEAD OF LEGAL
Linkedin
Tina
Domstedt
Chief
Financial Officer
Linkedin
Jörgen
Karlsson
DIRECTOR OF
SERGEL CONNECT
Linkedin
Rickard
Brolin
STRATEGIC
ACCOUNT MANAGER
Linkedin
Rasmus
Brenter
HEAD OF PRODUCT
DEVELOPMENT
Linkedin
Maria
Kaveryd
Head of
People & Culture
Linkedin

Jobba här

Här annonserar vi de tjänster vi erbjuder. Men vi letar alltid efter nya förmågor. Även om du inte ser någon annons för jobbet du är intresserad av, hör gärna av dig med en ansökan.

Läs mer

Kontakta oss

Besök vår kundservice för svar på vanliga frågor och inloggning till mina sidor.

Du kan också enkelt hantera ditt ärende genom att logga in på Sergel Mina Sidor, dygnet runt.
Där hittar du kontaktuppgifter och kan skicka meddelanden till oss.

Vill du komma i kontakt med vår säljavdelning, fyll i dina kontaktuppgifter och berätta lite mer om vad du vill ha hjälp med, så kontaktar vi dig inom kort.

Till kundservice

Synpunkter

Vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre. Har du synpunkter vill vi gärna ta del av dem. I första hand bör du vända dig till din kontaktperson, men du kan också fylla i ett formulär (gärna så utförligt som möjligt), så återkommer vi till dig så snart vi kan.

 

Till formuläret