Sergel tar nästa steg i att erbjuda enkla betalningar

I en tid där många kämpar med att betala sina räkningar, tar Sergel Kredittjänster ett nytt steg för att underlätta betalningshanteringen. Genom samarbete med Trustly erbjuder Sergel nu en smidig Autogirolösning. Denna nya metod gör det möjligt för skuldsatta att hantera sina betalningar på ett mer bekymmersfritt sätt och undvika försenade betalningar.

Vi befinner oss i en tid där många upplever svårigheter med att betala sina räkningar, trots att man vill betala. När skuldsatta människor ansöker om att lägga upp avbetalningsplaner hos Sergel Kredittjänster finns nu möjligheten att ansluta sig till Autogiro via Trustly. Med Autogiro kan Sergel erbjuda ett enklare och smidigare sätt för människor att hantera sina regelbundna betalningar, samtidigt som det blir lättare att klara dem i tid. En vinst för såväl kunder som slutkunder.

“Vi är mycket glada över att kunna presentera vårt samarbete med Trustly. Sergel strävar alltid efter att hitta de bästa alternativen för våra slutkunder, och med Trustlys Autogirolösning kan vi erbjuda enkla, snabba och kostnadseffektiva avbetalningar. Autogirolösningen gör det möjligt för människor att hantera sina betalningar på ett enklare sätt vilket i slutändan leder till mer hållbara ekonomiska lösningar” säger Anna Daag, Product Manager på Sergel Kredittjänster.

Det blir allt svårare att betala och få betalt, och människor med betalningssvårigheter befinner sig i en oerhört sårbar situation. För Sergel är det viktigt att hjälpa de människor som kontaktar oss och kunna erbjuda lösningar som underlättar och tar hänsyn till betalningsförmåga. Med Autogiro blir det ännu enklare för människor att hantera sina betalningar. Denna lösning möjliggör en förbättrad användarupplevelse eftersom pengarna dras automatiskt samtidigt som risken för eventuella påminnelseavgifter minskar.

"Jag är mycket glad över att Trustlys Autogiro nu finns tillgängligt som betalningsmetod för Sergels användare. Med Trustlys enkla, snabba och säkra sätt att betala kan slutkunder sätta upp återkommande betalningar och skapa de bästa tänkbara avbetalningsplanerna utifrån sin individuella situation" säger Olof Wirfelt, Chief Commercial Officer på Trustly.

Sergel tar position som den utmanande aktören inom kreditbranschen, med hållbar ekonomi som grund. Resan med skräddarsydda och individualiserade betalnings- och kreditprocesser fortsätter nu. Målet är att nå människor med rätt budskap i rätt kanal, och här spelar Trustly en viktig roll. Med Autogiro blir det ännu enklare för människor att betala sina skulder i tid.

Kontakt

Christian Hagegård
Head of Marketing Sweden
christian.hagegard@sergel.com
076-141 21 05

Om Sergel

Sergel Kredittjänster grundades 1988 och är idag en av de ledande leverantörerna av kredit- och inkassotjänster i Sverige. Verksamhetsområdena inkluderar kreditbeslutshantering, fakturaadministration och inkasso. Det största affärsområdet är inkasso, men företaget är även en av Sveriges största leverantörer av SMS-tjänster.