Kreditscoring

Kraftfullt beslutsstöd för lönsam och ansvarsfull kreditgivning. Med scoring från Sergel kan du känna dig trygg när du lämnar kredit till såväl företag som konsumenter. Vi ger sekundsnabba svar så du kan sälja direkt. Med Sergel är det lätt att avgöra vilka som blir långsiktigt lönsamma kunder.

Lönsamhetsbaserad kreditupplysning

Kreditbedömning ställer ofta krav på snabbhet och automatisering då många vill göra affären direkt, utan att vänta på en manuell hantering. Sergel är experter på att avgöra lönsamheten i en kundrelation, så du kan känna dig trygg med att lämna kredit.

Ditt system kopplas enkelt till vår avancerade scoring som ger blixtsnabba svar på om kredit bör lämnas. Det innebär att dina marknadskanaler kan fokusera på det de gör bäst; nämligen att sälja mer! Med integrerad kreditprövning finns inget behov av att logga in i separata portaler eller jobba i flera IT-miljöer.

Den stora fördelen med Sergels modeller är att lönsamheten i kundrelationen sätts i fokus. Du får en effektiv, snabb och ansvarsfull kreditgivning som hela tiden ser till den långsiktiga lönsamheten och betalningsförmågan hos din kund.

Med Sergel kan du tryggt säga ja till fler kunder och hålla risken på en nivå som du känner dig bekväm med. Modellerna är givetvis också anpassningsbara för att stödja er affär på bästa sätt.

I den händelse kredit skulle avrådas ger vi givetvis stödjande svar på grunden till avslag. Hos oss finns också ett team redo att göra manuella kontroller om så önskas – allt för att möjliggöra fler affärer.

Helt automatiserat

  • Dina befintliga system kopplas direkt till Sergel
  • Kreditprövningen kan ske automatiskt när du lägger upp kunden
  • Spara tid och börja fakturera direkt

Lönsamhet i fokus

  • Sergel fokuserar på lönsamheten i din kundrelation
  • Du kan tryggt säga ja till fler inom en risknivå som passar dig
  • Vår databas är blixtsnabb – du får svar och kan sälja direkt

Avancerad logik

  • Avancerade modeller utvecklade av erfarna analytiker
  • Sergel får dagligen uppdaterad information från många källor
  • Kreditprövningar kan lagras i enlighet med lagkrav

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du information om aktuella händelser och nyheter direkt i din e-post.