Kreditscoring

Vår kreditscoring erbjuder ett kraftfullt beslutsstöd för både företag och konsumenter, vilket säkerställer såväl lönsamhet som ansvarstagande i kreditgivningen. Vi ger sekundsnabba svar så att ni kan sälja direkt. Med Sergel är det lätt att avgöra vilka som blir långsiktigt lönsamma kunder.

Lönsamhetsbaserad kreditupplysning för er

Kreditbedömning ställer ofta krav på snabbhet och automatisering då många vill göra affären direkt, utan att vänta på en manuell hantering. Sergel är experter på att avgöra lönsamheten i en kundrelation, så ni kan känna er trygga med att lämna kredit.

Ert system kopplas enkelt till vår avancerade scoring som ger blixtsnabba svar på om kredit bör lämnas. Det innebär att era marknadskanaler kan fokusera på det de gör bäst; nämligen att sälja mer! Med integrerad kreditprövning finns inget behov av att logga in i separata portaler eller jobba i flera IT-miljöer.

Den stora fördelen med våra modeller är att lönsamheten i kundrelationen sätts i fokus. Ni får en effektiv, snabb och ansvarsfull kreditgivning som hela tiden ser till den långsiktiga lönsamheten och betalningsförmågan hos er kund.

Med Sergel kan ni tryggt säga ja till fler kunder och hålla risken på en nivå som ni känner er bekväma med. Modellerna är också anpassningsbara för att stödja er affär på bästa sätt.

I de fall kredit skulle avrådas ger vi stödjande svar på grunden till avslag. Hos oss finns även ett team redo att göra manuella kontroller om så önskas – allt för att möjliggöra fler affärer.

Helt automatiserat

  • Dina befintliga system kopplas direkt till Sergel
  • Kreditprövningen kan ske automatiskt när du lägger upp kunden
  • Spara tid och börja fakturera direkt

Lönsamhet i fokus

  • Sergel fokuserar på lönsamheten i din kundrelation
  • Du kan tryggt säga ja till fler inom en risknivå som passar dig
  • Vår databas är blixtsnabb – du får svar och kan sälja direkt

Avancerad logik

  • Avancerade modeller utvecklade av erfarna analytiker
  • Sergel får dagligen uppdaterad information från många källor
  • Kreditprövningar kan lagras i enlighet med lagkrav

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina kontaktuppgifter nedan, så hör vi av oss till dig. Denna kontaktväg är enbart för dig som är intresserad av Sergels tjänster. Om du har fått ett inkassokrav kan du inte kontakta oss via formuläret.