Sergel Kredittjänster säkrar era sommarbetalningar

Sergel Kredittjänster hjälper företag att säkra sina betalningar under sommaren. Med fokus på kundvård och individuell hantering av ärenden erbjuder Sergel snabba och framgångsrika lösningar för att få in betalningar på ett smart sätt.

Märker ni av svårigheter med att få betalt från era företagskunder under sommaren? Det finns flera anledningar till att betalningar kan påverkas, speciellt under sommaren, så som semestrar, sämre likviditet eller minskad försäljning. Som experter på betalningar och betalningsbeteenden kan Sergel Kredittjänster hjälpa er att få in betalningar när ni är på semester. 

När en obetald faktura förfaller gäller det att vara snabb med att kontakta kunden. På Sergel har vi utvecklat en effektiv process för att komma in så tidigt som möjligt. Som inkasso- och kreditupplysningsföretag kombinerar vi vår data och kunskap för att skapa vassa scoringmodeller och åtgärder anpassade till varje enskild kund och varje unikt fall. Det ger snabbare betalning.

Genom ett kombinerat fokus på kundvård, kapitalskuld och er kunds betalningsförmåga hjälper Sergel er att ta hand om obetalda fakturor på ett effektivt sätt. Vi tittar bland annat på kundkategori, bransch, fordrans storlek, tidigare betalningsmönster, betalningsanmärkningar och eventuella skulder hos Kronofogden för att avgöra hur ärendet ska hanteras på bästa sätt. 

Vi tror mer på att erbjuda flera möjligheter till att betala snarare än att gå rättsligt, och det är utifrån den principen processen är uppbyggd. Sergels ledord, We Care, erbjuder en palett av tillvägagångssätt. Att tillhandahålla ett flertal åtgärder för betalning är ett av dem. Vi söker smarta vägar, genom rätt uppgifter och rätt hantering kan Sergel trygga att betalningen blir utförd snabbt.                         

Med företagsinkasso hos Sergel erbjuds ni en smidig och effektiv leverans, färre ärenden till Kronofogden och väldigt hög lösningsgrad. En bra process för de som använder tjänsten, med både nöjdare kunder och slutkunder.

Kontakt

Christian Hagegård
Head of Marketing Sweden
christian.hagegard@sergel.com
076-141 21 05

Fakta om Sergel

Sergel Kredittjänster grundades 1988 och är idag en av de ledande leverantörerna av kredit- och inkassotjänster i Sverige. Verksamhetsområdena inkluderar kreditbeslutshantering, fakturaadministration och inkasso. De största affärsområdet är inkasso, men företaget är även en av Sveriges största leverantörer av SMS-tjänster.