Julhälsning från Sergels vd Laila Svahn

Julen är här och vi på Sergel vill passa på att önska er alla en god jul och ett gott nytt år! Sergels vd Laila Svahn summerar året och blickar framåt 2024 med höga förhoppningar och starka ambitioner.

Tack för ett fantastiskt år!

Under årets sista intensiva veckor vill jag ta ett ögonblick att reflektera över det gångna året och uttrycka min och Sergels uppskattning för våra kunders, leverantörers och samarbetspartners fortsatta stöd och förtroende.

Vi är tacksamma för det förtroende ni har gett oss under detta år. Varje projekt och varje samarbete har varit en möjlighet för oss att växa och utvecklas, och vi ser fram emot att fortsätta vår framgångsrika resa tillsammans.

Året har varit fyllt av höjdpunkter och framgångar som vi är stolta över att dela med er. Från spännande produktlanseringar till att vinna nya kunder och förnya avtal, har vi ständigt strävat efter att skapa innovativa lösningar för våra kunder. I en tid av ekonomiska utmaningar har vi aktivt sökt efter nya metoder för inkassering. Genom ett nytt samarbete med en partner inom betallösningar har vi nu gjort betalningsprocessen ännu smidigare och effektivare för alla inblandade. Vi är glada över att kunna erbjuda förbättrade tjänster och produkter samtidigt som vi navigerar genom dessa utmanande tider.  

Under året har vi även tagit ett stort kliv framåt i vårt arbete med hållbarhet. Vi arbetar med att miljöcertifiera oss via externa parter för att få ett betyg på hur vi står oss idag. Detta kommer ligga till grund för tydliga planer och åtgärder som kommer guida oss framåt i vår strävan efter en mer hållbar framtid.

Inför det nya året är våra förhoppningar höga och våra ambitioner starka. Vi kommer fortsätta fokusera på affärsutveckling och ny teknologi – framför allt AI, automatisering och digitalisering, betallösningar, Mobile Invoice och mycket, mycket mer.

Vi önskar er alla ett framgångsrikt, glädjefyllt år framöver med nya möjligheter och spännande projekt. Tack för ett fantastiskt år och vi ser fram emot ytterligare ett år av partnerskap!

God jul och gott nytt år.

Laila Svahn, vd Sergel Kredittjänster