Trender från Mobile World Congress 2023!

Nytt datum! - Missa inte trendrapporten från världens största telecom mässa - Mobile Wold Congress Barcelona 2023. Den 10 maj bjuder vi på en gratis och exklusiv inblick i vad som presenterades på årets MWC och vad du behöver för att vara helt uppdaterad på kommande nyheter. Förutom rykande färska nyheter kommer vi dessutom prata om vad som händer på den svenska marknaden inom meddelandetjänster, betalningar, säkra lösningar och integrationer, allt för att du ska få de bästa förutsättningarna för att förbättra era affärer och skapa smarta och effektiva betalnings- och kommunikationslösningar för era kunder och medarbetare.

Nytt datum – Onsdag den 10 maj kl. 11.30-13.30

Med Sergel Connect kan du utveckla din verksamhet och skapa smarta och effektiva betalnings- samt kommunikationskanaler för dina kunder och medarbetare. Genom våra digitala betalnings- och meddelandetjänster tillhandahåller Sergel Connect både fakturerings- och SMS-distributionstjänster. Tjänsterna som individuella meddelanden, masskommunikation genom kampanjmeddelanden globalt, säkra SMS samt fakturering och betalning via SMS och telefonräkningar. Vi fungerar som en mellanhand mellan innehållsleverantörer, operatörens fakturering och abonnenterna. Vår oberoende position gör oss till din perfekta partner, med ditt företag i fokus. Och vårt sätt att arbeta kan anpassas och utvecklas i alla länder, världen över! Vi vet värdet av att upprätthålla goda relationer. Vi skapar nya möjligheter. Nya företag. Ny början. Vi är produktiva, serviceinriktade och vi anpassar våra erbjudanden. Vi gör det roligt. Och vi skapar resultat!

Anmäl dig här!

Anmäl dig här och säkra din plats inför eventet.

11.30 - 12.30 Lunch och mingel

Vi bjuder på en lättare lunch med kaffe. Passa på att träffa branchkollegor och våra specialister för intressanta samtal.

12.30 - 13.00 Trendrapport från Mobile World Congress 2023

Mobile World Congress är en av världens största mässor kring telecom där de ledande företagen, utvecklarna, ledarna och kunderna samlas för att presentera nyheter.

Vi är stolta över att kunna presentera en helt ny, rykande färsk rapport från MWC Barcelona 2023 och bjuda er på insikter, trender, nyheter och annat värdefullt. Över 2000 utställare, 300 thought leaders delar sina insikter, allt sammanställt i denna spännande presentation.

Presentatör: Christian Hagegård, Head of Marketing Sergel

13.00 - 13.30 Utveckling, kundförväntningar och visioner

Sergel och Telia möts i en spännande dialog om utveckling, kundförväntningar och visioner. Vad är de mest intressanta utvecklingsområdena just nu, och vad kan bli nästa utmaning.

Deltagare

Mikael Efron, Telia

Jörgen Karlsson, Sergel Connect

Christian Hagegård, Moderator

Christian Hagegård, Head of Marketing, Sergel

Christian jobbade länge med musikproduktion av stora arenakonserter och efter det som kundansvarig strateg på kommunikationsbyråer innan rollen som marknadschef med fokus på affärsutveckling lockade mer. Sedan snart två år har Christian varit på Sergel där han lägger stort fokus på att driva utveckling och nytänk.

Alltid nyfiken på nya upplevelser och utmaningar, men Basketen hänger kvar. Glädjen ligger i att samla yngre som äldre och spela bra tillsammans. Däremellan är musiken fortfarande viktig med frekventa besök på olika konserter och festivaler.

Något ni inte visste om Christian: -”Om knappt 4 år seglar jag och min fru jorden runt och ger oss på ett helt nytt äventyr”.

Mikael Efron, Business Manager – Business Messaging Telia Sverige

Med en lång erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling senast som affärsutvecklare för meddelandetjänster inom e-handel och lastmile logistik på en aggregatör som heter Generic Mobile, jobbar Mikael numer på Telia som affärsansvarig för meddelandetjänster (Business Messaging) i Sverige. Brinner för affärsutveckling, strategi, innovation och marknadsföring såväl som utveckling av nya affärsområden och tjänster.

På fritiden när Mikael inte hänger i naturen med sin familj och sina barn hittar ni honom vid spisen lagandes en italiensk pasta då han är mycket intresserad av matlagning.

Saker ni inte visste om Mikael: -”Jag har ett specialintresse för tåg och flygplan och i framtiden drömmer jag om att ta flygcertifikat”.

Jörgen Karlsson, Head of Sergel Connect

Med sitt entreprenöriella förhållningssätt till sälj och innovativa tjänster har Jörgen drivit Sergel Connects affär de senaste 10 åren. Men resan på Sergel började redan 2002!

Motivation, energi, entusiasm driver hans målmedvetenhet där han samlat ett fantastiskt team runt sig. Sergel Connect är en spännande del av Sergel som driver utveckling och nya tjänster genom att koppla ihop ledande utvecklare av innehåll och lösningar, med operatörer och deras abonnenter.

I hemlighet drömmer Jörgen om: -”Att få spela en high stakes pokerturnering i Las Vegas!”