Sergel rekryterar Anna Daag från Swedbank

Sergel Kredittjänster fortsätter göra framsteg när det kommer till individanpassade lösningar. När produktutvecklingen går starkt framåt behövs spetskompetens. Den 15 augusti tillträder Anna Daag som Product Manager för Online Services, en central rekrytering för att kunna fortsätta det goda arbetet.

I rollen som Product Manager för Online Services kommer Anna leda produktutvecklingsarbetet och säkerställa att Sergel utvecklar och levererar produkter som stöttar våra kunder i deras kredithantering. Anna kommer även ta vid och fortsätta utveckla Sergels affär ytterligare.

”Jag ser fram emot att få arbeta på ett företag som gör skillnad för människor och företag, både i form av kredittjänster och hantering av skulder. Med min bakgrund inom finans och betalningar, främst inom e-com, hoppas jag kunna bidra med en hel del kunskap och erfarenhet som för produktutvecklingen framåt”, säger Anna Daag.

Anna har meriterande erfarenhet från finanssektorn och kommer närmst från rollen som Product Manager på Swedbank. De senaste 15 åren har Anna arbetat inom betalningar, nu senast med Swish. 

”Jag är mycket glad att kunna välkomna en så kompetent och erfaren Product Manager som Anna till Sergels produktteam. Annas erfarenheter av bankvärlden och i synnerhet kring konsumentbetalningar och Swish kommer att vara en stor tillgång för Sergel”, säger David Nilsson Nannini, Head of Product på Sergel.

Sergel fortsätter utmana Kreditbranschen med ett nytänk och en vilja att ständigt förbättra sättet man hjälper människor till en hållbar ekonomi.