Jag har flera skulder

Om du har fått flera olika inkassokrav samtidigt är det viktigt att du kontaktar oss direkt. Vi kan hjälpa dig och reda ut den bästa vägen framåt.

Du har flera alternativ för att betala din skuld till Sergel och du kan därför välja det alternativ som passar dig bäst. Om du har flera skulder till Sergel eller andra kan det vara bra att göra upp en plan för hur du ska få ordning på betalningarna och undvika att något ärende går till Kronofogden.

I första hand ska du naturligtvis betala skulderna direkt, och inte vänta till sista betaldatum. Genom att logga in på Mina Sidor kan du, under vissa förutsättningar, lägga upp en avbetalningsplan eller flytta fram betalningsdagen på ett eller flera av dina ärenden.
Det är viktigt att du kontaktar oss direkt, via Mina Sidor eller per telefon, senast på inkassokravets förfallodatum.

Tänk på att dina tjänster hos fordringsägaren kan komma att stängas av i samband med avbetalningsplan eller anstånd till dess att ärendet är slutbetalt.

Mina Sidor

Via Sergels webtjänster kan du se och hantera dina ärenden och tjänster, snabbt och enkelt.

Ring oss på 0771-310 200

Du hittar det telefonnummer som gäller för ditt specifika ärende längst ner på inkassokravet. Du når oss annars på detta nummer. Vår Kundservice har öppet vardagar mellan 09.00 och 17.00.

Vanliga frågor